Digital Electronics

Apple TV-firmware 6.1 (11D169B) släppt, här är vad som är nytt

mitt i den väl publicerade utgåvan av iOS 7.1 idag har Apple också tappat en anmärkningsvärd bult till firmware för Apple TV, vilket ger versionnumret upp till iOS 6.1. Uppdateringens markering är den nyfundna förmågan att dölja kanaler, och vi har resten av de avgörande detaljerna idealiska här.

Under det senaste året har Apple lagt till massor av kanaler till listan för sin set-top-låda-sett av massor av som en åtgärd för att släppa Google Chromecast. Sökgigantens oerhört billiga HDMI -dongle har sålt i stort antal, och medan det under lång tid verkade som om Apple skulle gå ner på vägen att släppa en ansluten TV, antyder det förnyade fokuset på Apple TV något annat.

Tillägget av massor av nya kanaler och tjänster har varit bra för Apple TV i allmänhet, men den senaste pushen har gett en hel del röran till hemskärmen för användargränssnittet. Men med iOS 6.1 kan användare ta bort kanaler som de vill, och processen för att göra det är ganska lätt.

Efter uppdatering, håll ner mittknappen på din Apple TV -fjärrkontroll och tryck på Play -knappen, som tar bort den nämnda appen från huvudmenyn. Alternativt kan du navigera genom inställningsappen, välja huvudmenyalternativet och sortera dina appar och tjänster därifrån.

Det är bra och bra att Apple har tagit fram sådana som Red Bull TV -kanal och WWE -nätverket, men om du inte har ett intresse av att njuta av innehållet som dessa tjänster tillhandahåller, kan deras ikoner börja bli lite av en olägenhet.

Som alltid finns det ett gäng bugfixar och prestationsförbättringar med denna Apple TV -uppdatering, även om det inte verkar som om fruktföretaget har packat mycket annat i denna utgåva.

Vi har laddat ner iOS 6.1 för Apple TV och spelar för närvarande med det. Om vi snubblar över något annat, kommer vi att vara säker på att uppdatera det här inlägget i enlighet därmed, och om du råkar hitta en snygg liten funktion eller finjustera medan du gör genom din nyuppdaterade Apple TV, var noga med att meddela oss i kommentarerna Avsnitt nedan.

Apple TV 2G 6.1 (11D169B)

Apple TV 3G 6.1 (11D169B) [Old Model]

Apple TV 3G 6.1 (11D169B) [Ny modell]

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 7.1 Final IPSW för iPhone och iPad [Direct Download Links]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.