Digital Electronics

Antennagate igen?: IPhone xs / xs max svag wifi såväl som cellulära mottagningsproblem som rapporteras av vissa individer

Det skulle inte vara en stor smartphone introducera om det inte fanns den konstiga rapporten om frågor, liksom Medan iPhone XS såväl som iPhone XS Max har introducerat till mestadels enastående recensioner, innebär det inte att de har hanterat till Getaway oskadad.

Även om många verkar vara mycket mer än nöjda med sina nya iPhones, har det funnits ett antal människor som de upplever att de upplever dålig cellulär och/eller WiFi -mottagning.

Poppar upp Apples stödforum Förutom Reddit är de som klagar över problem spridda över USA vilket skulle antyda att cellproblemen inte är begränsade till en geografisk plats eller bärare.

Även om de nya iPhonerna inkluderar en ytterligare antenn såväl som 4 × 4 MIMO -stöd som borde antyda för superfast 4G -anslutning, upptäcker människor att deras mottagning är dålig, för att säga det minsta.

Tyvärr verkar det som om att ändra till WiFi kanske inte är det allra första som vissa verkligen hoppats på, heller. Medan vissa individer upplever cellulär anslutning verkar WiFi inte vara mycket bättre.

Användare rapporterar att de upplever mycket sämre hastigheter jämfört med sina andra telefoner, vilket tyder på att problemet är ny-iphone-specifikt snarare än något som är förknippat med nätverkskonfigurationen som helhet.

Det är inte ovanligt att någon typ av större smarttelefonutgåva har sina tandproblem såväl som det finns absolut ingen rekommendation om att dessa frågor är utbredda. Det är naturligtvis ingen tröst för dem som påverkas såväl som om du upptäcker att du upplever problem, vi föreslår att en resa till en Apple -butik kan vara i ordning.

(Källa: Apple Community)

Du kanske också vill inspektera:

Ladda ner MacOS Mojave 10.14 Final för din Mac nu

Ladda ner iOS 12.0.1 / TVOS 12.0.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för Apple TV

Skapa macOS Mojave 10.14 startbar USB -flash -enhetsinstallatör, så här

iPhone XS Max Ultra Thin Situation för minimalistisk upplevelse? Här är en lista över finaste

Fixa iOS 12 batterilivslängd såväl som delavlopp, här är exakt hur [guide]

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 på iPhone samt iPad [statusuppdatering]

Ladda ner iOS 12.1 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone, iPad

Ladda ner iOS 12 IPSW -länkar och ställ in på iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.