Digital Electronics

5 skäl till varför du inte ska få Google Pixel 4

Efter många läckor, rykten och förhandslanseringshand-on-videor lanserade Google äntligen Pixel 4 och Pixel 4 XL. De fjärde generationens pixel-smartphones erbjuder uppenbara förbättringar jämfört med Pixel 3-uppställningen. Tja, om du skulle köpa Pixel 4, skulle vi uppmuntra dig att tänka om ditt beslut. Även efter att ha varit en flaggskeppsmartphone från Google har den här enheten många problem i samband med den. I den här artikeln har vi tillhandahållit fem huvudsakliga skäl till varför du måste hoppa över Google Pixel 4. Dessutom har vi också delat några av de bästa alternativen till Google Pixel 4 som är värda att kolla in.

Så här är därför du inte ska få Google Pixel 4 2019.

Relaterat: Detta kan vara orsaken till att Pixel 4 inte släpper i Indien

1. Brist på ultrawide -kamera

En av de viktigaste höjdpunkterna i hela pixeluppställningen är den andra CAM -kvaliteten. Följaktligen är de nya fjärde generationens pixel smartphones inte ett undantag. Som sagt, Google levererade inte en Ultrawide -objektiv på Pixel 4. Kaliforniens tekniska gigantiska medgav att Ultrawide är kul, men att tele är mycket viktigare. För närvarande har Ultrawide -linsen blivit en nödvändighet för många smarttelefonanvändare. Otillgängligheten av en ultrawide-kam i världens mycket kameracentriska smartphone kommer absolut att påverka försäljningen av Pixel 4.

Nästa stora brist med Cam of Pixel 4 är oförmågan att skjuta 4K -videor vid 60 fps. Varje mainstream -flaggskeppssmartphone gör det möjligt för användare att skjuta på 4K60FPS, men tyvärr gör Pixel 4 inte.

2. Föråldrad design

Designspråket i hela Pixel -serien är något liknande. De två första generationerna av Pixel-smartphones innehöll en tvåfärgad glas- och metalldesign tillbaka. Medan både Pixel 3 och Pixel 3 XL hade fullständig glaskonstruktion. Tja, den här gången har Google gjort subtila förändringar i designestetiken på smarttelefonen. Pixel 4: s design är nu mycket mer minimalistisk. Som sagt, det ser inte ut premium ut i jämförelse med flaggskeppsenheter som Aura Glow Galaxy Note 10+, iPhone 11 Pro och massor av mer.

Enhetens framsida innehåller Soli -chipet och massor av andra sensorer som gör den övre ramen på denna smartphone betydligt tjock. Dessa sensorer möjliggör funktioner som ansiktsupplåsning och rörelsekänsla. I närvaro av nästan bezellösa smartphones som OnePlus 7T Pro ser Pixel 4 verkligen föråldrad.

3. RIP framsida stereohögtalare och fingeravtryckssensor

Nästa stora fråga som är förknippad med Google Pixel 4 är bristen på stereohögtalare framåt. Fram till nu hade varje pixel-smartphone framsidan stereohögtalare. Dessa stereohögtalare förbättrade mediekonsumtionsupplevelsen genom att skjuta ljudideal från framsidan av enheten. Det är värt att notera att Pixel 4 fortfarande behåller stereohögtalare men de är inte framåtriktade. Enhetens huvudhögtalare flyttas nu bredvid USB-C-porten på enheten.

Google har helt tagit bort fingeravtryckssensorn på Pixel 4 till förmån för ansiktsupplåsning. Följaktligen kan apparna som krävde fingeravtrycksautentisering nu endast användas med en PIN -kod eller lösenord. Många bank- och online -handväskor påverkas av detta problem.

Missa inte: Ladda ner Android 10 & Pixel 4 Bakgrundsbilder

4. Dålig batteritid

Google Pixel 4 och Google Pixel 4 XL är bland de massor av Android -smartphones som har en 90Hz -friskare -display. Den höga friskare är användargränssnittet att se mycket mer lyhörd ut och allt känns smörigt smidigt. Tyvärr konsumerar den höga fräscha hastigheten på dessa enheter en betydande mängd batteri. Dessa två smartphones håller inte på mycket mer än en dag på en enda laddning. Dessutom, snarare än att öka eller bibehålla samma mängd batteri som Google fattade ett beslut att minimera 2900mAh -batteriet i pixel 3 till 2800mAh i pixel 4.

5. Pixel 4 är för dyrt

Slutligen är basvarianterna för både Pixel 4 och Pixel 4 XL något för dyra. Pixel 4 $ 799 för 799 $ indikerar inte att det är motiverat av dess funktioner. Dessutom har basvarianterna för dessa enheter endast 64 GB lagring. På Android -smarttelefonmarknaden har många flaggskeppsenheter nu minst 128 GB lagring.

Bästa alternativ till Pixel 4

Om du har fattat ett beslut att inte investera dina hårt tjänade pengar på Pixel 4 kan dessa alternativ till Pixel 4 imponera på dig.

iPhone 11: För första gången kostar den senaste gen iPhone $ 100 mindre än pixel 4. iPhone 11 är ett bästa alternativ till Pixel 4 och den packar till och med en ultrawide-kamera.

OnePlus 7T Pro: Du kan få OnePlus 7T Pro om du strikt vill ha en flaggskepp Android -smartphone. Denna OnePlus -smartphone använder fantastisk prestanda och den kommer också med en 90Hz Freshen Rate -display.

Samsung Galaxy Note 10: Om du planerade att få XL-versionen av den fjärde gen-pixeln kan Samsungs Galaxy Note 10 imponera på dig. Not 10 Sport En utmärkt OLED -panel och det är trippelnull