Google tar på sig Apples iPhone XS i New Night Sight på Pixel 3 vs ‘Phone X’ AD

Google vet att det har en hit på sin hand med nattsiktläget som är tillgängligt på sina Pixel 3 -telefoner. Funktionen, som lades till som en mjukvaruuppdatering efter telefonens utgåva i slutet av förra året, gör det möjligt att ta foton i svagt ljus-situationer med resultaten som ser lika bra ut som Googles marknadsföringsretorik skulle få oss att tro.

Nu, den marknadsföring tar ytterligare ett skott på Apple, med iPhone XS i korsstolarna.

I en bild som delas av en VP på Google Marketing kan vi se samma foto taget med en iPhone XS och en Google Pixel. Resultatet, som du kan förvänta dig, visar att pixeln kan ta en mycket bättre bild tack vare nattsynen. De resulterande bilderna är, om du förlåt ordspel, natt och dag.

Googles bilder visar hur kraftfull nattsyn är. Bilden taget med iPhone XS är en mörk, lerig röra med ämnet nästan omöjligt att göra. Däremot ser bilden med pixeln 3 ganska fantastisk ut, om kanske lite tvättas ut på platser. Men med tanke på förmågan att ta en bild ur ingenting är vi ganska säkra på att alla kommer att släppa Google där.

Googles nattsikt tar flera bilder och kombinerar dem till en, med massor av Google Smarts som kastas in för att skapa en bild som ser bättre ut än vad som iPhone är en kapabel att producera under samma ljusförhållanden.

Vi kan bara förvänta oss att Apple kommer att arbeta för att få sitt eget hus i köp före sin iPhone -sortiment 2019. Vem vet, kanske utflykten av iOS 13 på WWDC senare i år kommer att vara vår första titt på något som liknar nattsynen för iPhone.

(Källa: @TheRealMarvin [Twitter])

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 12.1.3 Slutliga IPSW -länkar och OTA -uppdatering för iPhone och iPad

iOS 12.1.3 Release Notes, Changelog och andra ändringar du behöver veta om

Hur man nedgraderar iOS 12.1.3 till iOS 12.1.2 / 12.1 [Guide]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Vad är den aktuella statusen?

Ladda ner iOS 12.2 Beta 1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering för iPhone och iPad

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din Circle på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om all ström från Microsoft, Google, Apple och webben.