AirPods släppdatum nu som nu är inställt för december enligt en tjeckisk Apple-autoriserad återförsäljare

Medan Apple ännu inte erbjuder ett visst släppdatum för sina AirPods, listar Tjeckiska republikens största online-säljare och Apple Reseller produkten som tillgänglig i december .

Apple tillkännagav AirPods tillbaka i september tillsammans med iPhone 7, men tyvärr, här är vi, ett par månader senare och vi är fortfarande utan inte bara hörlurarna själva, utan till och med ett officiellt konkret släppdatum för den trådlösa versionen av de populära EarPods .

Ursprungligen noterade Apple dem som kom i slutet av oktober. I slutet av oktober rapporterades att Apple har drivit tillbaka frisläppandet med hänvisning till okända hårdvaru- och mjukvaruproblem. Förra veckan hade en ny rapport AirPods -utgåva den här veckan men som vi vet nu tillhörde det inte.

Nu, i avsaknad av något av Apple utöver den olycksbådande “otillgängliga” etiketten förutom AirPods i Apples onlinebutik, får vi lyssna på vad Tjeckiens största online -säljare och Apple -återförsäljare Alza.CZ har att säga i frågan . Som det visar sig, ganska mycket.

Som först noterades av den tjeckiska webbplatsen Letem Svetem Applem, listar Apple Resellers webbplats nu AirPods som tillgängliga i december. Vissa hade hoppats på en släpp i slutet av november medan andra fortfarande förväntar sig att hörlurarna skulle skjutas tillbaka till 2017 med tanke på produktionsfrågor som enligt uppgift har försenat lanseringen hittills. Vi tror att december, som sitter bäst i mitten av befintliga rykten, kan vara den bästa gissningen ännu när AirPods kommer att säljas.

Apple kommer idealiskt att vilja få dem i butikshyllorna innan semestern är över, särskilt om nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus -ägare kommer att behöva en uppsättning Bluetooth -hörlurar som köper för att ersätta det Lightning Port -alternativet.

Priset till $ 159, vissa demonstrationsenheter för AirPods har setts nå några Apple -butiker, vilket tyder på att en frisläppande är allt närmare.

(Källa: Alza.cz [Google Translate] | Via: Letem Svetem Applem [Google Translate])

Du kanske också vill kolla in:

Apple AirPods-kompatibilitet: Så här och vad Apple och icke-apple-enheter de arbetar med

Apple lanserar “Designad av Apple in California” Hardbound Book, ägnar den åt Steve Jobs

Ladda ner iOS 10, 10.1.1, 10.2, 10.0.2 Länkar och installation på iPhone 7, 6S, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Pokemon Go ++ 1.15.0 / 0.45.0 Hack är ute, ladda ner härifrån

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.