Digital Electronics

Apple avslöjar satellitanslutning för iPhone 14 den 7 september [Rykten]

Apple kommer att avslöja den nya iPhone 14 -sortimentet den 7 september samt en ny rapport förklarar att vi kan se Apple såväl som GlobalStar avslöja en Gemensamt jobb som ger satellitanslutning till enheterna.

Nyheterna kommer på hälarna på ett liknande uttalande från T-Mobile såväl som SpaceX som kommer att se den senare satelliterna som används för att ge extra skydd för T-Mobile-kunder.

Det kommer att indikera att de kan skicka och få meddelanden även om de inte har mobilanslutning. Förutom att något liknande kan komma till iPhones.

Tim Farrar, en telekonsult, tror att det senaste T-Mobile-uttalandet inträffade sedan verksamheten försökte få ut nyheterna innan Apple avslöjade sin egen affär. Globalstar uppgavs att ha fått 17 satelliter för att använda med en “potentiell kund” tidigare i år. Satelliterna är utvecklade för att leverera ”kontinuerliga satellittjänster”, som noterats av makrumorer.

Farrar uppgav Apples tjänst kommer att användas gratis av avgift för tvåvägs textmeddelanden endast vid introduktion samt kommer att använda befintligt satellitspektrum, utan några policyändringar från FCC som krävs. Som jämförelse planerar såväl T-Mobile som SpaceX att utnyttja T-Mobile’s Mid-Band 5G-spektrum samt stödja SMS-textmeddelanden, MMS, samt välja meddelanden-appar, men Farrar tror dock att detta mycket mer ambitiöst teknik kommer att ta itu med Reglerande hinder runt om i världen.

Den nya anslutningen skulle inte ersättas för standard cellulär anslutning och kommer att vara mycket långsammare än sådana anslutningar, men det kan göra det möjligt för människor att skicka meddelanden när de är i en nödsituation. Det kan vara särskilt praktiskt i en omständighet när de är utanför celltäckningen.

Apple har redan verifierat en “Far Out” -händelse för september, vilket potentiellt antyder en rymdorienterad funktion som satellitanslutning.

(Källa: Twitter)

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 15.6.1 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

Nedladdning: iOS 15.6.1 Final IPSW länkar OTA -data samt iPados 15.6.1 släppt

iOS 16 Beta -kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 8 Nedladdning, släppdatum: Kommer Apple att fröa det?

Nedladdning: iOS 16 Beta 7 IPSW -länkar för iPhone samt iPad släppt

iOS 16 BETA 7 Profil Data Nedladdning av OTA -uppdatering utan DEV -konto nu

Ladda ner iOS 16 Beta 7 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.