Digital Electronics

AndroidLoader för iPhone såväl som iPod Touch uppdateras till v1.2, har nya användargränssnitt, Android-stil volymreglage & mycket mer [video]

Det var praktiskt taget nio månader tillbaka som vi förde dig den ursprungliga korta artikeln om Släppandet av AndroidLoader modifierar i Cydia -butiken. Maj 2011 såg designern Surenix frisla AndroidLoader för jailbroken iPhones samt iPod -detaljer som gav individer möjlighet att använda en kran eller glida i gest för att se alla sina installerade applikationer på ett ställe. Namnet på modifieringen kommer ingen tvekan om att ge det bort, men målet med justeringen var att imitera vanor för app -startaren som upptäcks i Android -operativsystemet.

Introduktionen av en sådan modifiering skulle alltid skapa ett splittrat beslut om huruvida människor skulle känna kravet på det eller inte. När allt kommer omkring kan individer av iOS -drivna prylar känna att Springboard -appen introducerar systemet som omfamnas av Apple är mycket mer lämpligare än Android -tekniken för att utföra applanseringar. Som om staten går, finns det olika slag för olika människor såväl som att Surenix är en extremt framträdande figur i grannskapet för hans stilutveckling såväl som grafikarbete, det var något oundvikligt att AndroidLauncher skulle bli en framgång.

Efter utgivningen av version 1.01 i maj 2011 samt 1.1 i juni exakt samma år har en period på åtta månader gått såväl som vi slutligen har sett den offentliga frisläppandet av AndroidLauncher version 1.2, som är den viktigaste uppdateringen ännu samt erbjuder ett antal nya funktioner utöver enorma korrigeringar såväl som de obligatoriska stabilitetsförbättringarna. Den officiella Cydia -modifieringsloggen för version 1.2 ger information om information:

Nytt individuellt gränssnitt.

Sortera applikationer i alfabetisk ordning.

Möjlighet att dölja applikationer.

Fixat resterproblem.

Ökad prestanda och stabilitet.

Androidlauncher har också snarare en omfattande inställningspanel som gör det möjligt för individuell personalisering att passa hans/hennes egna preferenser och har Androidlauncher uppför sig på ett sätt som är mycket lämpligare för deras användningsstil. Den grundläggande kärnprestanda för Modify förblir densamma, med en person som behöver åberopa Androidlauncher med en bild i gest från botten av enhetens skärm. När den åberopas, tar en extremt bra såväl som flytande animation upp startskärmen som liknar exakt hur anmälningscenter verkar dock säkert från skärmens botten.

De applikationer som individen har valt för att ställa in skärmen finns i skärmen, sorterade alfabetiskt om de väljs med inställningsmenyn. Androidlauncher -skärmen innehåller också namnet på det för närvarande spelspåret utöver mediaspelarkontroller som gör det möjligt att välja nästa låtar tillsammans med uppspelning som ska pausas.

En av de extremt bra tillägg till AndroidLauncher är Dock’s Car Hide -alternativet, som gör det möjligt för individen att ställa in en tidsram på några sekunder innan bryggan vackert glider från skärmens botten och sedan kan kallas tillbaka till handling med en enkel knacka. Animationen verkar ganska perfekt och påminner mig om dockdödfunktionen inom Mac OS X. Surenix har också hållit i åtanke sin grafiska stamtavla samt gjorde det möjligt för förmågan att AndroidLoader på samma sätt kan anpassas av individen med Jay Freeman’s Winterboard -applikation.

Det är inte utmanande att se varför uppdateringen har tagit nästan åtta månader, med ett antal kraftfulla funktioner som implementeras såväl som estetiken för modifieringen förbättras väsentligt. Men AndroidLoader kommer alltid att vara en av de justeringar som antingen kommer att charma för dig eller så kommer det inte. Ur en personlig synvinkel kan jag inte se exakt hur det ger någon typ av betydande fördelar jämfört med den ursprungliga språngbrädans lansering eller använder mediaspelarkontrollerna i Switcher -facket, och jag är säker på att det kommer att komma till användarens användare Personlig preferens på exakt hur de vill införa applikationer.

Med det sagt, ur teknisk synvinkel; AndroidLoader är ett oerhört professionellt implementerat arbete som hanterar att ta ett koncept som är framträdande på Android och får det att känna sig infödda på iOS. Vad som helst från inställningspanelen, till det faktiska modifierade UI, ser fantastiskt ut, vilket är något du kan förvänta dig av en designer såväl som designer som Surenix som grannskapet har i så hög uppmärksamhet.

Androidlauncher version 1.2 erbjuds från ModMyi -förvaret som en helt gratis uppdatering till befintliga ägare, eller, till en kostnad av $ 2,99 för nya inköp. Det är för närvarande kompatibelt med iPhone såväl som iPod Touch såväl som iPad -versionen kommer snart.

Du kommer säkert att kräva att jailbreak din gadget för att ställa in denna tweak. För jailbreaking iPhone 4s såväl som iPad 2 kan du baranull