Digital Electronics

Angry Birds Star Wars 2 får 30 nya nivåer, går helt gratis för första gången på iOS

Rovio Home Entertainment har länge eftersom tillhandahållit helt gratis versioner av varje tillägg till den fortfarande populära Angry Birds-serien, men för dem på iOS , Angry Birds Star Wars II har precis gått helt fritt. Dessutom har det finska mobila Gaming enorm också rullat ut totalt 30 nya nivåer genom att innehålla en uppdatering, så om du är ute efter ännu en dos av världens många välkända avslappnade spel har vi både detaljer och Ladda ner länken bäst här!

Även om iTunes App Store, tillsammans med Google Play Store, har skapat många fantastiska spel under åren, har Rovios Angry Birds -titlar fortsatt att sälja i miljoner varje år, och som sådan har företaget fortsatt att tappa ut några nya och spännande äventyr för våra lurviga små fågelvänner.

Det ursprungliga formatet har naturligtvis lekte med lite i köp för att hålla saker intressanta, och följt från Angry Birds Space, avslöjade Rovio sedan Angry Birds Star Wars. En borde för alla fans av den berömda franchisen, den andra Star Wars-baserade titeln gjordes tillgänglig för mobila fans redan i september, och även om det har knackat för en god stund nu, är det bra att se att Rovio fortfarande lägger till uppdateringar.

Genom att hålla saker bra och rättvis ger den här uppdateringen 30 nya nivåer till både iOS- och Android -användare, så ingen behöver missa detta fantastiska erbjudande. Det finns 15 nya nivåer på fläsksidan och 15 nya nivåer i fläsksidan, och med så många som 30 olika karaktärer inklusive Yoda, Mace Windu och Jango Fett, är detta kanske det mest genom Angry Birds släppt hittills.

Som redan nämnts sträcker sig freebie till iOS -användare, tyvärr inte till Android -användare, och för din bekvämlighet har vi erbjudit en direkt nedladdningslänk till iOS -utgåvan längst ner i denna artikel.

Så, Star Wars -fans, du har nu ingen ursäkt för att missa den här mycket behagliga titeln, så få nedladdning, och lämna som alltid dina kommentarer till oss nedan.

(Ladda ner: Angry Birds Star Wars II iOS i App Store)

Var noga med att kolla in vårt iPhone Apps Gallery och iPad Apps Gallery för att utforska mycket fler appar för din iPhone och iPad, och även vårt Android -appgalleri för att utforska mycket fler appar för din Android -enhet.

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.